2017/08/01

augusti lista

Så tyst... knappt ens ett hej. Så drar igång månadslista, från och med nu blir det minst ett inlägg i månaden. hurra!

Så här kommer inspiration lastat på hög nivå!
(lista härifrån)

ResmålEftersom det är min födelsedagsmånad så hoppas jag såklart på en födelsedagsresa. Till Kroatien är det tänkt, men inte bokat än så håller tummarna att det blir av. Där tänkte jag bada i klarblått vatten, kanske snorkla och besöka hemliga grottor. Tänkte besöka en nationalpark för att titta på magiska vattenfall och äta skaldjur direkt fångna från havet. Sen kan man alltid hänga på stranden och möta upp nån med segelbåt skulle ju vara hemskt trevligt.

Stiljeans och prickigt, sådär lagom somrigt men med edge.

MatDykt upp en massa kantareller (redan?!) på insta så nu skulle det sitta fint med stekta kantareller och ost skiva på toast.

KulörJust nu känns blått väldigt bra, kommer och går men e lite småsugen på en blå sammets soffa. Måste bara hitta och det är ju inte så himla enkelt. Sökt i flera år, var e den?!!

MusikHittat tillbaka till Håkan igen, han är ju bara för underbar. Haft långa diskussioner om alla dessa meningar som han knyter ihop, det blir som magi. Ingen vet känslor bättre än Håkan, alltid mitt i prick.

InredningsdetaljEn hög växt som vågar ta plats! Har till och med ett perfekt hörn för den här hemma.

BlommaVet inte namnet på den här (måste fråga min biolog vän) men titta hur underbar den är!

BokMåste bara tipsa om de här boken (även om jag redan läst ut den förra månaden): Milk and honey! Alltså ren kärlek på djupet, fick sådan gåshud! Tror alla skulle gilla den även om man inte är så mycket för poesi. För vem gillar inte kärlek.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar