2014/10/06

resor, den bästa investeringen.

because mondays simply sucks.
så kör igång: my travel bucket list.

I haven't been everywhere, but it's on my list. - Susan Sontag


(countries I've visited!)

En åttonde del av ställen jag bara MÅSTE besöka, börjar med: roadtrip in the USA.

1. Boston har fått så mycket beröm av människor att jag känner att det är den ultimata startpunkten. Även om jag inte gillar sport över huvudtaget (alltså inte ens lite) så vill jag nog sitta på läktaren till en Red Sox game och dricka öl ur plastglas och ropa åt spelarna. Himla bra början tycker jag!Sen till triumfen av hela f-ing resan, 2. New York!!! TROR JAG KOMMER DÖ AV LYCKA! VILL SE ALLT OCH LITE TILL!

Huvudstaden 3. Washington är nästan ett måste om man ändå befinner sig på motorvägen. Så jag hamnar väl säga hej hej och kör vidare... till 4. Miami, Florida som måste vara så himla het och för mycket på samma gång.DAGS ATT FLYGA ÖVER TILL VÄST KUSTEN!5. San Fransisco, Kalifornien. Vi köra in i dimman på Golden Gate Bridge och bli tagen med storm på andra sidan brokanten. Jag vill kämpa mig upp för de branta backarna (kan ju hoppa på spårvagnen på tillbaka vägen) för att ta in de pastelliga drömmarna. Tror jag kommer gilla den här staden enormt mycket!Måste hänga lite i 6. Las Vegas också såklart! Jag menar vem vill inte se den här platsen? Jag tänker spela roulett och black jack tills morgondagen. Gå på de mäktigaste klubbarna och dansa sönder till de tokhöga dj:arna. Sen kanske man hoppar på en helikopter och ser Grand Canyon (men de får vara en bonus).Sen tillbaka till kusten och Hollywood skylten, 7. Los Angeles. Kommer sola vid venice beach och ströva omkring på Walk of fame. Sådär väldigt klyschigt och suveränt!

Förhoppningsvis ordnas Coachella (the Music and Arts Festival) just vid den tidpunkten jag e där! (önsketänkande, givetvis)

Känner liksom att 8. San Diego blir en bra avslutning på resan!

Nu måste jag bara börja skrapa ihop pengar!

{alla bilder från min pinterest}

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar