2014/05/13

string hyllor + alvar aalto stolar

för att de senaste veckan varit stressigare än vanligt har jag slösurfat mellan grammatiksidorna. några inspirationssidor som lockat till många låtsas "köp" är rum21.se och urbanliving.se. tänker fortsätta placera möbler och inredningsdetaljer i köpkorgen... sen deletea.jag fantiserar vilt hur jag i framtiden inreder mitt drömhem och lägenhetshysterin är kolossal.
det här med skandinavisk inspiration är något jag själv helt enkelt är otroligt svag för. vitt vitt vitt.
man ser ett tydligt mönster i vad som attraherar mitt öga.jag vill skapa wow-effekt. det ska vara modernt med en gnutta industri och historik.
ytterdörren får gärna vara svart. och så ska det vara högt i tak så att stora fönstren får ta plats.det här med svart och vitt som kombination och starka kontrast till varandra är bara helt suverän!dubbeldörrar till varje rum. kan liksom inte få nog på den fronten. kakelugnar, ja tack! krittavlor som inredningsdetaljer lite överallt funkar svinbra.köket delar kärlek och kryddar starkt med både tegelstenar och pasteller.
det här med matbord är ett stort dilemma. tror att ett MAGIS Tavolo XZ3 bord inte skulle falla helt fel. ovanför skulle, DIESEL WITH FOSCARINI Rock pendel kungliga taklampa passa suveränt.

en val affish ser ut som en himla fin idé.

intressanta vinklar och grönt är ju trevligt och det har jag mer än gärna hemma. medan jag slipper sköta växterna själv.har fallit pladask för artek's aalto stolar - Mademoiselle lounge chair från 1956. på tal om svart skulle en svart vägg sitta kalas. skapar spänning och ger djup. det gillar vi.när det kommer till själva soffan är jag rätt kluven. vill egentligen ha en stor, mjuk och vit en som man kan gräva ner sig i. men sen finns de där helt fantastisk underbara kornen som dyker upp. till exempel FORMATERIAL April soffa - Linara Mulberry soffan som är så elegant och helt enkelt en skönhet. Som överlastning runt kärnan skulle jag placera ett metallbord som inte tar för mycket uppmärksamhet. Funderar just nu vilt på ett i huvudet som ska försökas skapas under sommaren. Tror det skulle bli himla kung!samtidigt som jag tror det här med en grå nyans kan gå hem mot det vita. (är ju ingen färgsprakande människa precis)som arbetsyta går mitt nuvarande skrivbord himla bra. måste bara inköpa en KARTELL Louis Ghost stol (den transparent, såklart). gillar den lite drömmiga vibben som KLONG Liv takpendel ger, vill ha den stora och vita varianten här också. tillsammans blir de en bra mix och kontrasten blir just precis som jag vill ha den. fluff och gull möter trädörr och plaststol.

vill pryda väggarna med potatislådor (ju slitnare och blekare, desto bättre) och andra vingliga vägghyllor. kommer bli fint som snus tror jag mot en grådaskig väg.

har länge varit svag för DESIGN HOUSE STOCKHOLM Work Lamp och det här med industri influenserna har vuxit sig allt starkare. hittade hemma riktigt gamla 'nöts'-lampor som har en mer intressantare berättelse bakom sig.i stora drag ska det alltså vara ljuvligt, skirt, älvalikt, vitt, metall, betong, återvunnet trä, personligt, romantiskt, friskt, kliniskt, förbjudet, eggande.
ja ni fattar!

alla bildet från min pinterest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar