2013/09/21

NICE6 - BARCELONA

21 augusti
 photo DSC_0344_zpsc2fbf390.jpg
 photo DSC_0345_zpsf847a859.jpg
packade ner det sista i resväskorna och tog oss in till staden för att njuta av musslor och lökpaj på vårt stammisställe. kändes lite sorgset att behöva lämna men samtidigt himla exalterade över en ny stad att upptäcka.
på flygplatsen spenderade vi tid med att äta macarons och andra småkakor som Nice bjudit på.
 photo DSC_0347_zps2213ab57.jpg
 photo DSC_0351_zpseb308ae8.jpg
 photo DSC_0353_zpsa1355361.jpg
Den fantastiska känslan att semestern faktiskt fortsatte var obeskrivlig! Blev varnade att staden var fylld av väskryckare i metron så vi höll hårt i våra värdesaker. Vi checkade in på hostelet och begav oss till bardisken. Två pratglada britter hittade fram och bjöd vilt på shots. men bartendern var desto vildare, tror han var fullast i salen. Siiri var festsugen och taxin väntade, men flippflopps och fjällrävs ryggsäckar var inte godkända. Nattklubben opium tog 45eg men bjöd på dj gräddtårtor och champaneskumm. Efter att drunknat i svett och tappat bort en vän blev det en guidad tur till hamnen. en taxitur till MacAuto efter dubble cheeseburger meal och sen back to the beach.

{även om det är fel datum så är känslan den samma, videon får tala för sig}
var glatt omedveten om att Siiris väska blivit stulen och möttes av en ledsen med oskadd vän i reception alldeles för tidigt på morgon. sen blev det en timmes sömn bland flera kilo sand och tidig väckning för första rundturen i staden med Bec. {mer om det imrogon}

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar