2012/07/26

gårdagens äventyr

tröttheten slog till ordentligt efter jobbet men hade inte tid att vila utan skrapade istället ihop lite mat. tittade upp biljettreservationerna till premiären på hemsidan och konstaterade att det fanns 6 platser kvar till 19.30 föreställningen. sprang hastigt upp till lauras rum och vi rusade iväg mot fruängen bussen.
Photobucket

framme vid kungens kurva virrade vi runt ett tag tills vi hittade sf skylten. sen sprang vi mot ingångarna och upp till våning fem. biljettautomaterna visade fullbokat och vi suckade djupt.
Photobucket

Photobucket

MEN beslöt att ta en sväng via Macen för att äta (det som vi är allmänt bra på) och efteråt titta OM nån knäppgök avbokat sin reservation. Macen va amazingly good och tror jag skapat mig ett beroende till marängswissen.
Photobucket

Photobucket

Photobucket

när vi var mätta och belåtna gick vi återigen med tungt hjärta upp till automaterna. chocken, när vi såg att det fanns TVÅ PLATSER BREDVID VARANDRA LEDIGA på föreställningen 21.30. vi bokade direkt och svävade på moln i några timmar före det var dags för batman. konstaterade att bio är en heta-dudar-magnet och vi måste absolut göra ett nytt besök en annan gång. filmen var två-timmar-och-förtiofem-minuter-fantastisk! klockan var tjugo över tolv när vi steg ut ur biosalongen.
Photobucket

Photobucket

nästa uppdrag: hitta den där j*vla t-stationen snabbt som f*n. efter att ha zik-zakat fram och tillbaka satte vi oss på en bänk och väntade... sjöholmen... alby... buss 975... tumba station... buss 918... hem. före jag blundade visade klockan 02.49, nästa gång ringer den 05.45 och det var dags att göra sig klar för jobbet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar